Nyheder

MORTEN ER PÅ GRØNLAND og andre personsager
Hvis der er nogen der undrer sig over, at Morten ikke er at finde i huset p.t., så er det fordi han har et kortere vikariat på Grønland. Han vender tilbage i starten af juni.
I samme periode har vi Matthias tilbage (fase 2 uddannelseslæge til praktiserende læge). Samtidig er Peter der fortsat (fase 3 uddannelseslæge), som i Mortens fravær skal forsøge at fylde hans stol ud.
På personalesiden er der flere i lykkelige omstændigheder, hvilket betyder at Emma vikarierer i sekretariatet, og Helvig vikarierer på sygeplejesiden.
Studendenter bliver jo løbende færdig, og snart forlader Rikke os, heldigvis er Christina kommet til og Ata og Frederik er der fortsat.

LUFTVEJSINFEKTIONER
Starten af 2023 har desværre for mange budt på en luftvejsinfektion. Det meste går over af sig selv og kræver ikke lægebesøg, men er du i tvivl så giv os et ring. Der er aktuelt mange der har halsbetændelse, og det smitter i øjeblikket lidt mere end det plejer. Du/I kan få behov for at komme forbi til en podning. Det gælder specielt ved ondt i halsen og feber, hvor man IKKE hoster og snotter.

MUNDBIND/VENTERUM
Mundbind er kun påbudt i venteværelset - HVIS du har luftvejsinfektion, altså hvis du hoste eller snotter. Vi vil i nogle tilfælde, bede jer om at blive siddende i bil til lægen kommer og kalder én ind. Dette er for at beskytte dem der opholder sig i venteværelset.

TIDSBESTILLING ved luftvejsinfektion/ondt i halsen – hvordan gør vi det ?
Får du ondt i halsen, hoste, hovedpine og evt. muskelsmerter, så skal du stadig holde dig fra andre. Men efter 8/12/22) så er coronavirus at regne som andre forkølelsesvira, men kan stadig være ret træls for evt. sårbare, som måtte være sammen med dig i venteværelset..

LÆGEVAGTEN OMLÆGGES DELVIST FRA 3/10
Pr. 3/10 sker der ændringer i lægevagten, således så der er øget mulighed for konsultation i Svendborg. Til gengæld vil der blive strammet op på visitationen, så det der kan løses i egen læges åbningstid SKAL løses der og ikke i lægevagten.

PATIENTTILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN 2022
Denne er nu færdig og I har skrevet en masse godt om os, det er vi vældig taknemmelige for, idet vi faktisk dagligt prøver at gøre vores bedste.

Abekopper
Se https://regionsyddanmark.dk/patienter-og-parorende/patient-i-region-syddanmark/abekopper