Nyheder

God sensommer !

Vi er nu pr. 8. august næsten alle sammen tilbage på pinden, kun Susanne mangler lige en uges ferie.

CORONA REVACCINATION
Tilbydes sårbare grupper, vi kan oprette forløb til dig, hvis vi vurderer du opfylder kriterierne.

PATIENTTILFREDSHEDSUNDERSØGELSEN 2022
Denne er nyligt iværksat, og du må meget deltage - info ligger i skranken i lægehuset.

BEMANDING LÆGER UGE 26-32
I løbet af sommeren er der vekslende bemanding. Der er altid kapacitet til det akut opståede, men der kan være begrænsning på mulighederne for undersøgelse af kendt sygdom.
Men ring og forhør os - så finder vi ud af noget

MUNDBIND/VENTERUM
Mundbind er kun påbudt i venteværelset - HVIS du har luftvejsinfektion, altså hvis du hoste eller snotter. Vi har her i løbet af sommer ferien fundet flere med coronavirus.

ER DU SNOTTET/HAR ONDT I HALSEN/HOSTER/HOVEDPINE  OG HAR EN PLANLAGT TID TIL BLODPRØVER ELLER HOS LÆGEN – så ring til os og få en ny tid!!!!!!!!
Selvom restriktionerne i samfundet er væk fra 1. februar, så er det fortsat umuligt at kende forskel på den ene og anden slags snot. Selv om man er vaccineret mod Covid-19 (inklusiv 3. stik), så kan man stadig blive lettere syg og smitte andre.
SÅ er man i tvivl om man kan møde op, så ring til os, så finder vi en løsning.

TIDSBESTILLING ved luftvejsinfektion/ondt i halsen – hvordan gør vi det ?
Får du ondt i halsen, hoste, hovedpine og evt. muskelsmerter, så skal du MÅSKE have lavet en test for Corona, PCR-test er stadig det bedste. Og samtidig holde dig fra andre. Det gælder også selv om du er vaccineret, idet der desværre også ses Omikronsmitte/sygdom hos personer, der er fuldt vaccineret !!!!!!!!! Har du haft Corona, så regner man med at efter 60 dage, så er gensmitte muligt !
Vi har værnemidler (kittel, handsker, visir og mundbind), så vi kan se dig i lægehuset, hvis det bliver nødvendigt, så ring til os, så finder vi en løsning.
Vores strategi er uændret, hvis du er syg på en måde der gør dig utryg, så tag kontakt.

Du ringer til lægehuset, lægen ringer tilbage mellem kl. 10.15-11.00 samme dag og finder en løsning sammen med dig.
Løsningen kan være følgende:
– du ser an hjemme med eller uden en test
– du PCR-testes og får en tid til undersøgelse dagen efter.
– du får en tid i lægehuset sidst på dagen, så der er mindre kontakt med andre patienter. Lægen henter dig på parkeringspladsen, du har mundbind på og lægen er klædt i kittel, mundbind og handsker, og vil undersøge dig og ofte lave en PCR-test for Coronavirus. Du skal vente udendørs på at blive kaldt ind.