Om ansatte

I telefonen møder du vores sekretærer Alexandra og Kirsten. Du kan også møde Frederik eller Rikke, som er medicinstuderende, eller en af vores sygeplejersker StineElisabeth eller Charlotte.

Ved konsultation vedrørende kendt kronisk sygdom er det oftest sygeplejerskerne Stine, Elisabeth og Charlotte, som du vil møde. Tillige er sygeplejerske Ulla  også at finde både ved blodprøver og ved sygeplejerske konsultationer.
Vi har medicinstuderende Emma, Rikke, Oskar, Frederik og Aishah til at varetage blodprøver og optagelse hjertekardiogram typisk på tirsdage .

På lægesiden så har uddannelseslæge  Katrine Godtfredsen snart været hos os ½ år, og skal d. 28/2/2022 videre i sin uddannelse. Fra 1. februar så har Peter Haastrup sat sig i uddannelseslægens kontor. Peter er ved at færdiggære sin speciallægeuddannelse, og skal være hos os den næste år.
Siden 18. marts 2019 har Maj Rivíere været i klinikken fire dage om ugen. Maj er speciallæge i almen medicin (praktiserende læge) og er fastansat læge.
Anne, Mathias og Imad er uddannelseslæger i almen medicin, og er tilbage i lægeklinikken en dag om måneden, og vil være det de næste år.